Om oss

Du finner oss i Nore Fusa industriområde.

Øystein Boge AS er en familiebedrift som har lange tradisjoner med bearbeiding av tre. Virksomheten var opprinnelig en tønnebedrift etablert rundt 1940.

Bedriften har hatt en jevn og sikker ekspansjon. Høvelproduksjonen ble startet i 1978, med etterhvert et stort fokus på listverk, herav navnet "Bogelist". I 2005 ble produksjonen flyttet til nye, mer moderne lokaler. For å møte våre kunders behov, utvidet vi på samme tid med et effektivt overflatebehandlings anlegg. Malt, lakket, lasert eller beiset. Vi leverer i dag lister, utforinger, paneler, kledning mm i utallige profiler og fargenyanser. I de senere år har vi også utvidet med et stort lager av justert fotkappet trelast. Med anlegg for trykkimpregnering, Bjørnefjord Tre i egne lokaler, også her med et bredt vareutvalg, kan vi til en hver tid garantere en kort leveringstid uten fordyrende mellomledd.

Vi er i dag en moderne bedrift, med et bredt tilbud av trelast og byggevarer, i hovedsak til forhandlere og andre, i det profesjonelle bygg-markedet. På lager har vi et stort varespekter av lister, utforinger, paneler, kledning, trelast, imp.trelast og råvare. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder det meste, også spesialvarer, med svært korte leveringstider. Vi fører også et utvalg av byggevarer som t.d. sponplater, isolasjon, plastfolie, sement, spiker, takrenner og bygningsbeslag.

Høy kvalitet på våre produkter er for oss et "must". Vi er stolte over å levere våre "Bogelister" lokalprodusert fra vår fabrikk i Holmefjord, utenfor Bergen.

God kvalitet innebærer for oss også, god service i alle ledd, rask og pålitelig levering og konkurransedyktige priser. Våre kunder skal oppleve at der andre ser avgrensninger, ser vi muligheter!

bedrift01